Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

ЗЛАТНИ!

Ансамбълът грабна златото на пет обръча (ВИДЕО)

16:55 | 16 септ. 2018 | Видяна 766 | Видео
На снимката: Снимка: БГНЕС

Ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели златните медали на Световното първенство, което се провежда в „Арена Армеец“ в София!

Грациите в състав Симона Дякова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова спечелиха титлата и хвърли в екстаз българската публика.

Нашите момичета получиха оценка от 23.300. На второ място остана Япония с 22.800, а трети останаха италианките, които са световни шампионки на пет обръча от Пезаро през миналата година, с 22.550.

Пред погледа на президента на България Румен Радев и легендата Нешка Робева грациите ни в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова изиграха страхотно композицията си и получиха оценка от 23.300 точки.

Руският ансамбъл получи само 20.325, допускайки редица грешки, което им отреди четвъртото място.

Възпитаничните на треньора Весела Димитрова бяха бурно приветствани и изпратени от многобройната публика в зала "Арена Армеец", където бе и президента Румен Радев. Вчера българските момичета успяха да вземат и бронз в многобоя, което им гарантира и квота за олимпиадата в Токио 2020.

Със златото се окичиха гимнастичките на Италия с резултат от 22.550, а втори останаха рускините, които получиха 22.200, макар че също допуснаха сериозна грешка. Ансамбълът на Украйна зае третото място на почетната стълбичка. С това завърши и състезателната програма на Световното първенство в София.

vlasti.bgАнсамбълът грабна златото на пет обръча (ВИДЕО)

Пред погледа на президента на България Румен Радев и легендата Нешка Робева грациите ни изиграха страхотно композицията си и получиха оценка от 23.300 точки.

Коментари

Пред погледа на президента на България Румен Радев и легендата Нешка Робева грациите ни изиграха страхотно композицията си и получиха оценка от 23.300 точки.

Още новини от категорията