Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

Задочен спор

Гриша Ганчев избухна срещу Домусчиев на латински: Alea iacta est!

14:55 | 24 окт. 2018 | Видяна 596
На снимката: Снимка: Фейсбук

Задочната полемика между шефовете на водещите ни клубове във футбола продължава с пълна сила. Първо изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че босовете на Левски и ЦСКА Спас Русев и Гриша Ганчев са се обединили срещу Кирил Домусчиев и шампионите от Лудогорец.

Ръководителят при "орлите" предупреди Спас Русев, че "ще разбере, че Ганчев не е кротушка" а си е сериозна акула".

"Не искам да коментирам собствениците на отборите, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тази коалиция ще продължи доста кратко, тъй като няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъскат и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата", заяви Петричев при заминаването на тима за Кипър, където в четвъртък гостува на АЕК Ларнака.

Гриша Ганчев продължи полемиката с декларация, подписана лично от него, която излезе на официалния сайт на ЦСКА:

С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!

Гриша Ганчев

*Alea iacta est! - Зарът е хвърлен (от латински)

vlasti.bg

 


Коментари

С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той". Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди, посочи собственикът на ЦСКА

Още новини от категорията