Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

Oтличник и като модел

Гришо изгря и във „Vogue" (ГАЛЕРИЯ)

17:22 | 25 окт. 2017 | Видяна 206 | Галерия
На снимката: Това не е първия път, в който българинът украсява модните издания
Това не е първия път, в който българинът украсява модните издания-1508941359.jpgГришо изгря и във „Vogue" -1508941468.jpgГришо изгря и във „Vogue" -1508941416.jpgГришо изгря и във „Vogue" -1508941391.jpg

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново зарадва феновете си, след като позира под обектива на италианската версия на "Вог".

Световният номер 8 засне специална фотосесия и за пореден път доказа, че е не само талантлив на корта, но и един от най-красивите и модерни мъже в тенис средите.

Това не е първия път, в който българинът украсява модните издания. На Мастърса в Рим през 2014-а година той бе избран за най-стилен сред тенисистите от друго списание – GQ.

 

В същото време Димитров отказа участието си на турнира във Виена, който започва тази седмица. Причината е натрупана умора, след като Гришо изигра няколко силни турнира през последните седмици. Българинът призна, че е уморен и се нуждае от почивка преди последния Мастърс в Париж, както и на Мастърса на осемте най-добри в Лондон. Димитров е бил във Виена и в личен разговор с турнирния директор Хервиг Щрака е обяснил причините за късния отказ. Той изрази и надежда в бъдеще да играе в австрийската столица, където до този момент така и не е участвал.

 

„Радвах се много за първото ми участие във Виена. Но след многото мачове в Азия в последно време и успешната седмица в Стокхолм, физически не съм в състояние да играя тук на най-високо ниво. Разбира се, съм разочарован, че няма да участвам във Виена, но се надявам скоро отново да мога да играя тук", допълни Григор Димитров.

vlasti.bg


Коментари

Това не е първия път, в който българинът украсява модните издания

Още новини от категорията