Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

Подходът КТБ

Илиян Василев: Сигурен съм, Корпулентният иска да заграби хотел "Маринела"

13:31 | 28 септ. 2018 | Видяна 651
На снимката:

Данъчни запечатаха хотел "Маринела" заради неотчитане на обороти. Новината предизвика куп противоречиви коментари в социалната мрежа.

 

Ето какво написа Илиян Василев във Фейсбук:

Знаете, че недолюбвам собствениците на "Маринела", който за мен ще си остане винаги Японския хотел. Прекалено са далеч от моите представи за управленци на вероятно най-значимия като архитектура хотел у нас. Естетиката му е много над тяхната. Но .... затварянето на хотела е сляпа злоба на задкулисието, което иска да заграби чужд бизнес. ТОва е подходът КТБ. 

Какво пречи на НАП, на КПКОНПИ на всички разследващи да оставят хотела да работи, защото предоставя услуги и генерира приходи, които накрая пак плащат данъци, заплати и т.н. И паралелно да разследват, да установяват, да доказват. А трябва на всяка цена като при КТБ да затворят, закрият, задушат, убият ЖИВ бизнес.
Вече съм сигурен - Корпулентният иска да вземе хотела. Такъв див капитализъм може да се сравни само със средата на 90-те години ,когато борческите групировки направо си вземаха всеки бизнес, който пожелаят. Разликата, че тогава го правеха с борци, сега го правят с държавните институции, за да звучи по легитимно.
Същите мутри, само че във власт.

Източник : Фейсбук


Коментари

Такъв див капитализъм може да се сравни само със средата на 90-те години ,когато борческите групировки направо си вземаха всеки бизнес, който пожелаят.

бивш български посланик в Москва

Още новини от категорията