Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

Звезден рожденик

Редник "Джейн"- чар и непринуденост и на 55 (ГАЛЕРИЯ)

15:32 | 10 ноем. 2017 | Видяна 201 | Галерия
На снимката: "Аз съм истински боец!", казва за себе си актрисата
 "Аз съм истински боец!", казва за себе си актрисата-1510321801.jpgРедник "Джейн"- чар и непринуденост и на 55 -1510321825.jpgРедник "Джейн"- чар и непринуденост и на 55-1510321764.jpg"Страх ме е, че не съм достойна за любов", признава Деми Мур-1510321739.jpgТя е в лигата на естествените хубавици в Холивуд-1510321717.jpgС Шон Пен и Робърт де Ниро-1510321692.jpgПървият съпруг на Деми Мур е актьорът Брус Уилис, с когото имат три деца-1510321663.jpgНашумява с голата си снимка като бременна на корицата на списание "Венити феър" -1510321632.jpgРедник "Джейн"- чар и непринуденост и на 55 -1510321588.jpg

Тя е в лигата на естествените хубавици в Холивуд. И на петдесет и пет холивудската звезда Деми Мур все още омагьосва. Последните години бяха трудни за звездата - раздялата с Ащън Къчър, бракоразводният процес, последвалият след това нервен срив.

Днес всяка стъпка на Деми Мур се следи внимателно от пресата, но тя продължава уверено да крачи по червения килим и да се усмихва пред обективите: "Аз съм истински боец!", казва за себе си актрисата, която днес навършва 55.

Началото

Деми Мур, с рождено име Деми Джийн Гайнс, е американска киноактриса, станала известна през 80-те години на XX век с филми за живота на младежите. Тя е родена на 11 ноември 1962 година в Розвел; Ню Мексико. Баща й напуска семейството още преди тя да се роди, а с втория си баща Деми е принудена много да пътува.

Става популярна след участието си през 80-те години в няколко тийнейджърски филма, след което се превръща в една от най-търсените актриси в Холивуд.

През 1994 година Деми играе в "Неприлично предложение" - една от най-запомнящите й се роли. Същата година е с второстепенна роля и в "Разкриване", в който партньор й е Майкъл Дъглас.

Мур има номинация за "Златен глобус" за изпълнението си в касовия хит "Дух" и продължава да жъне успехи. Сред тях се нарежда и "Доблестни мъже", в който нейни партньори са Том Круз и Джак Никълсън.

Деми Мур представя една незабравима, безкрайно еротична и чувствена роля в "Стриптийз", която й носи 12.5 милиона долара

Първият съпруг на Деми Мур е актьорът Брус Уилис, с когото имат три деца. Следва втори драматичен развод с по-младата й половинка Аштън Кътчър.

 

"Ужасявам се най-много от мисълта, че един ден когато остарея ще осъзная, че не съм достойна за любов, че не заслужавам някой да ме обича, че има нещо сбъркано в мен, че не съм била желана", признава актрисата по повод разпадналия й се брак. Тя обаче е категорична, че ще се справи с болката от раздялата."Един човек ми написа нещо, което гласеше: Не позволявай на раните ти да те превърнат в нещо, което не си! Това наистина е силна мисъл. Също и да не приемаш живота прекалено сериозно".

Друго нещо, което цял живот плашело Деми Мур, било да не бъде изоставена. "Дълго време живеех със страха, че може да бъда изоставена, докато един човек ми каза: "Само децата могат да бъдат изоставяни, възрастните – не, защото ние имаме избор. Децата нямат избор". И започнах да премислям какво в действителност ме плаши в този живот. Мисля, че е фактът, че нямам достатъчно кураж да реализирам пълния си потенциал", разкрива Деми.

 

vlasti.bg


Коментари

"Страх ме е, че не съм достойна за любов", признава Деми Мур, която днес помъдрява с още една година

Още новини от категорията