Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

Звездите ми говорят

Седмичен хороскоп 22- 28 септември

11:36 | 23 септ. 2018 | Видяна 229
На снимката: Снимка: Архив

Oвен 21 март- 20 април

За вас съботният ден ще даде старт на преобразяване, на промяна в отношения, визия и идеи. Ще се насочите към нови начинания и проекти, които е вероятно да ви противопоставят на амбициите и желанията на семейството, децата и приятелите. И на работното място трудно ще си намирате мястото. От 23-и Слънцето ще ви гледа цял месец в опозиция от знака на Везните.

Ще се наложи да балансирате върху тънкото въже на чуждите желания и личните ви възможности и амбиции. Още от съботния ден и планетата на бизнеса Меркурий ще навлезе във Везни и ще подготви ситуацията за посрещане на Слънцето. Очертават се рокади на работното място. Ще се наложи да посрещнете неочаквани промени в положението и търговската ви инициатива. Съветът е през уикенда да направите промените, които ще ви улеснят поне малко живота. Понеделнишки ще се действа с хищнически интереси. Тази вечер е пълнолуние, което ще засегне болезнено родените около пролетното равноденствие. Не позволявайте да ви провокират и въздействат. 26-и ще изисква от вас да не правите избор, а да водите балансирана политика. На 27-и може да спечелите неочаквано, но повече поради грешките на другите. В този ден може да ви предложат по-висока позиция и поради напускане или проблем на колега. 28-и изисква да смените постановката и да коригирате мнението си, за да се задържите на новата позиция.

Телец 21 април – 20 май

На 22-и се заемете със себе си, променете прическа и визия, направете промените, които ще ви дадат възможност да изпъкнете и да ви забележат. Предстои един магичен ден, който ще преобърне колелото на съдбата. Ще се появи стар проблем, който този път трябва да решите изоснови, за да не продължава да ви пречи. Ще се намери начин и метод на дейстиве. 23-и е ден на призив, на възможност да направите нови връзки и да се приобщите към нова среда. Осигурете си възможност за нов старт в живота. Всичко предприето ще носи ползи и предимства. Активизирайте се максимално, гонете си интереса по всички линии на живота. 26-27-и са най-активните ви и силни дни за периода. Понеделнишки ще доминирате на всички нива не само на работното място, но и в отношенията с околните. Няма да има прошка за тези, които по някакъв начин са ви предали или поставили в неблагоприятно положение. Ще се действа от позиция на силата, а в момента силата на правото и закона е с вас. Това пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница. 25-и е ден свързан с човешката душа. Опитайте де привлечете тези, които прибързано сте отблъснали. На 27-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. Очертават се експлозии в чувствата, мълниеносни запознанства и изневери.

Близнаци 21 май – 21 юни

Меркурий и Слънце навлизат в знака на хармоничните ви Везни през уикенда, а това положение ще стабилизира бизнеса, връзките ви в обществото и начина ви на живот. Есенното равноденствие е такъв момент в живота ви, който дава старт на нови амбиции и инициативи, събужда страсти и апетити и ви вкарва в нови емоционални и професионални коловози. Пригответе се за сериозен отпор и за агресивна реакция на работното място в понеделник. На 24-и всеки се стреми да захапе и елиминира другите. Това ще бъде ден на тежки битки за вас, за да запазите доминиращото си положение. Предстоящото пълнолуние превъзбужда и вади на показ скривани до момента амбиции и страсти. На 25-и е добре да проведете уравновесяващи силите разговори. Не отивайте в крайности в този ден. И околните ще се опитват да запазват статуквото. 26-и дава нови насоки, позволява да се реагира изпреварващо на промените и да се завледеят нови позиции. Ще получите неочаквани предложения и обаждания, които ще уточняват намеренията на партньорите ви. Някой ще почерпи за добре свършената работа и за получените екстри. На 27-и може да спечелите неочаквани пари и придобивки. Сключват се нови договори. Не се препоръчват любовни връзки на работното място. 28-и ще изисква вече нов подход и нови отношения в променената ситуация.

Рак 22 юни – 21 юли

22-и е един магичен ден, който ще ви помогне да решите натрупаните проблеми. Ден на пръстена и колелото. Природата се кани да започне нов цикъл след есенното равноденствие. Така и някои от вас ще започнат нова връзка или ще се решат да затвърдят старата с брак. Постарайте се да не нервничите, да мислите и действате спокойно и решението само ще дойде. Екстрите няма да са за всички. В живота на родените до 1 юли може да се появи опасен дразнител. Ще бъдете предизвикани да започнете нова търговска инициатива, която е вероятно да глътне спестяванията ви. Внимавайте, да не лапнете голям залък. Претегляйте и премисляйте всичко. На 24-и късметът ще следва родените във водните знаци. Доверете се на интуицията. Хора с хищнически намерения и страсти ще се опитат да овладеят командните позиции на всички нива. Активизира се змеят на желанията, никой няма да пусне кокала. Този ден ще е тест за личната ви програма. Ако тя е конкурентоспособна ще оцелее и ще ви донесе победи и материално благополучие. 25-и противопоставя интересите на родители и деца. Очартават се конфликти. Работа и семейни задължения са противопоставени. На 26-и може да направите рязък завой в личната си политика, за да овладеете положението. На 27-и идват неочакани придобивки. 28-и дава повече права на силните.

Лъв 22 юли – 22 август

Добре е в съботния ден да отделите повече време за релакс, за козметични и оздравителни процедури. Полезните вещества прекрасно се усвояват и кръвта се обновява. Родените в третата декада ще имат повече проблеми, ако се натоварят с много задачи. Почивайте, ограничете контактите, отнесете се спокойно към проблемите. В неделя ще постигнете максимума, ще осъществите полезни за бъдещето връзки и може да подновите старото си хоби. Ден на тръбача, който свири сбор. Лесно се овладява ентусиазмът на масите. Сформирайте нов екип или отбор, влезте в нова среда. На 24-и всеки е тръгнал с голямата кошница. Стремежът е да се надцакваме и да си подливаме вода. Ден на плътски изкушения и астрални битки. На всички нива печелят силните на деня. Трудно ще направите компромис и не бива да очаквате такъв. 25-26-и ще бъдат силните ви дни за периода, в които нещата ще стават така както сте го намислили и е по-добре за всички. На 25-и разпределете поравно отговорнистите и джобните на децата. 26-и ви дава предимство при подписване на изгодни договори. Родените до 1 август ще имат проблем с пари, документи и застраховки на 27-и. Нещо ще се обърка и в играта на чувствата. Може да изневерите и да разберете за изневери. Очаквайте компроматна игра и силов натиск. На 28-и не се обвързвайте с никого и за нищо.

Дева 23 август – 22 септември

Използвайте ефикасно получените информации в съботния ден, за да парирате вероятните удари от страна на конкуренцията. Меркурий напуска вашия знак, а в неделя и Слънцето ще си тръгне. Може да се окажете в патова ситуация, ако не сте предприели изпреварващи действия. Хубавото е, че в този уикенд може с лекота да се освободите от минал ангажимент и връзка, която ви вреди. Не бързайте да се обвързвате, запазете неутралитет и в понеделник, когато агресията и амбицията ще са повсеместни и никой на никого няма да направи компромис. Вероятно е да влезете в заробващи връзки. Ако искате с някого да се разберете и да проведете равностойни и уточняващи разговори насрочете ги за 25-и, когато природата се стреми да запази баланса на пълнолунието. 26-и ще ви даде шанс, възможност и протекция за старат на нови бизнес инициативи. Ще получите вест и предложение, за което ще почерпите. Ще се окажете търсени за престижни дейности и позиции. Пазарете се за пари и екстри. Сключените договори ще са дълготрайни. Родените в първата декада са на прага на неочаквани и нестандартни събития, срещи и запознанаства в четвъртък. В този ден предстои преобразяване, маските падат. Препоръчват се публични изяви. В петък работете самостоятелно, не давайте обещания и не правете предложения. Неблагоприятен ден за обвързване и сключване на брак. Не е ден и за първа среща.

Везни 23 септември – 22 октомври

Меркурий навлиза във вашия знак в съботния ден. Гответе се за старт на нови бизнес проекти. Използвайте този ден за разкрасителни процедури, за пътувания и срещи с потенциални клиенти. Ще получите нова информация, която ще ви помогне да се ориентирате в обстановката и да направите изпреверващ ход. На 23-и в 01ч. 45 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни. Предстоящото пълнолуние ще засегне по-неприятно родените до 1 октомври. Тази вечер не оставайте сами. Засилват се меланхоличните и депресивни състояния. В понеделник скандалите са лош знак. Бъдете внимателни и не правете нищо на всяка цена. Сънищата от този ден показват в символичен вид проблема, с който трябва да се справим. На 25-и смирете злобата и агресията. Лош ден за секс, за поставяне на условия и ултимативно поведение. Родители и деца не се разбират, трети лица се намесват и влошават нещата. На 26-и върху вас действат разширяващи и стагниращи сили. Ще получите предложение, което трудно ще реализирате поради липса на време и пари. Ще се настроите агресивно към невинните в ситуацията. На 27-и много неща ще се променят мълниеносно. Ще разберете кой ви обича и цени. В този ден се получава по заслуги. Ще разберете и доколко ви оценяват в работата. 28-и е ден на мрежата, не се препоръчва обвързване и съвместни инициативи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота кръвта се обновява, полезните вещества лесно се усвояват. До обед се занимавайте с козметични и прочистващи процедури. Родените в третата декада да не бързат с амбициозните дела, за да не ударят на камък. С напредването на деня ще намерите начин да решите всеки проблем. Денят е магичен, нека всичко, което ви дразни и вреди да остане в миналото. Обърнете гръб на тези, които не могат да решат с вас ли са или с друг. 23-24-и са най-силните ви дни за периода. В неделя осъществете срещи и преговаряйте по взаимно изгодни дела. Предприетото ще носи късмет и ще ви изкачва на по-висока социална позиция. Ще имате шанс, който в миналото ви е убягвал. Натоварете се физически. Обадете се на приятел в нужда. Ден на маниакалните депресии. В понеделник ще доминирате в ситуацията у дома и на работното място. Защитавайте справедливи каузи и използвайте силата си за налагане на взаимно изгодни проекти. С лекота ще елиминирате конкурент и ще попречите на някой да си разиграва коня в общия имот. За 25-и носрочете преговори, на които да се разделят територии на влияние. Всеки да получи своето и да не спори. 26-и ще ви даде шанс да спечелите дело, да подпишете изгоден договор и да се внедрите на по-добра позиция. На 27-28-и стъпвайте внимателно. Вероятни са изневери и противопоставяния. Спазвайте закона.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

22-и започва с пътувания и приятни моменти. Приключвате с нещо обещано и сте доволни от себе си. Към обед навлизате в труден период, в който трябва да се вземат болезнени решения за напускания и раздели. В деня на колелото е добре да приключиш някакъв цикъл и да започнеш друг. В неделя хората, които лесно изпадат в депресии не е добре да остават сами. Предстоящото пълнолуние ни кара да се чувстваме недостатъчно обичани. Не оставайте сами и самотни. В понеделник стойте далече от колегиалните конфликти. Не взимайте страна и не влизайте в спорове. Апетитите са огромни, не очаквайте да ви направят компромиси. Отложете за вторник и сряда важните срещи и преговори и ще спечелите много повече. 25-и е хармоничен и ведър ден, в който с всеки може да се разбереш и да намериш общ език. Сключените договори на 26-и ще ви осигурят пари и престижни позиции, ще ви вкарат в нова среда и ще помогнат да затворите производствения си цикъл. Уреждате и бъдещето на децата с работата, която започвате. На 27-и нещо непредвидено ще се случи. Внимавайте да не се окажете третият в споровете на други двама. Най-неблагоприятният ден за изневери. Някой ще си пострада и ще бъде изнудван. В петък не започвайте нова връзка, стойте далече от сделки, споделяния и разговори в мрежата. Ден на паяка и неговите жертви.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Идете на сауна и масаж, позволете си козметични глезотийки, тествайте нов продукт. Ще се справите и с проблем, който ви мъчи от доста време. Може да направите и да ви направят предложение тази вечер. Ден на пръстена и колелото. С лекота ще отхвърлите нещо, което ви тежи и ще прескочите на нова навивка на развитие. В неделя е време за старт на нови дейности и осъществяване на нови връзки. Обадете се на тези, с които смятате да работите и живеете заедно, да започнете нови дейности и инициативи. Ден на тръбача. Добре е да се действа отборно. Събираме се под знамената на общите цели и отговорности. 24-и отваря огромни апетити, но не само по отношение на храната. Всичко ще ви се струва малко, ще се пазарите. Другите ще ви отвръщат със същото. Очертават се конфликти и компроматна война. Действайте умерено и балансирано, а не с рогата напред. На 26-и ще си дадете сметка какво губите, когато печелите и какво печелите, когато нещо ви се отнема. Предстоят два силни дни. На 27-и споровете на други двама работят за вашата кауза и личен интерес. Нещо определено за друг идва при вас. Печелите конкурси и получавате повишение. 28-и дава шанс да привлечете някой, който да ви свърши неприятната работа. Разчитайте на проверени хора.

Водолей 21 януари - 19 февруари

Чудесен съботен ден за родените в третата декада. Пътувайте, доставете си радост за тялото и душата. Тествайте нов козметичен продукт, променете прическа и визия. Промените на външно ново ще помогнат да промените и живота си в положителна посока. Ще получите предложения и покани даващи възможност да разширите сферата си на влияние в бизнеса и в обществото. В неделя организирайте делови и духовни срещи. Съберете се със съмишленици, влезте в нова среда и в нова група по интереси. Чакайте някакъв дар от съдбата. От този уикенд Слънце и Меркурий ще ви гледат стимулиращо от знака на Везните. В неделната вечер не оставайте сами. Меланхолията се засилва, предстоящото пълнолуние навява печал. На 24-и ще се действа с нокти и зъби, ще се играе подмолно и нечестно. Отложете важните срещи и инициативи за вторник, когато ще се действа балансирано и умерено, няма да се иска невъзможното и околните ще се съобразяват с вашата гледна точка. В сряда вдигате нивото и с голяма вероятност уреждате нови договори. Очертават се срещи с хора от миналото ви, които ще обезпечат бъдещето и новите ви творчески инициативи. Родените до 1-и февруари може да направят рисков ход на 27-и. Бъдете вниматели, не теглете кредит. В петък може да попаднете под фатално влияние и привличане и да позволите някой да си играе с чувствата ви.

Риби 20 февруари – 20 март

Луната навлиза в Риби и бележи дните до вторник с възходи и падения, с емоционални изблици и желание за доминиране в средата. 22-и е магичен ден, в който може да решите поне един проблем и да получите свежи сили за новото, което ви предстои. Падат прегради и ограничения. От този уикенд Меркурий и Слънце вече няма да ви гледат в опозиция. Дистанциите се стопяват. В неделя ще се събудите с блестящи идеи. Работете в посока на творческото си вдъхновение и не си позволявайте да споделяте идеите си в суров вид. 24-и ще ви донесе предимства, ако добре си изиграете картите. Препоръчват се всякакви форми на аскетизъм и дистанциране, за да запазите личната си тертория от посегателства. 26-и носи полезни връзки, в които ще се чувствате равнопоставени, оценени и разбрани добре. На 27-и някой ще спечели повече от предвиденото и ще си включи в голямата игра. Ден на хазартно привличане и в любовта. Явете се на конкурси и прослушвания, ще получите заслужени награди за старанията в миналото. 28-и носи опасности при сърфиране в мрежата. Следете децата, не си позволявайте да влизате в зависимости и не подписвайте неравностойни договори. Най-лошият ден за брак. Последните два дни на периода ще донесат ползи на умелите играчи на пазара, но ако не сте от тази порода, не се захващайте и не рискувайте излишно.

vlasti.bg


Коментари

Kaкво вещаят звездите за седмицата?

Още новини от категорията