Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

Код"Лични"

Слави: "Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!"

11:09 | 7 окт. 2017 | Видяна 560
На снимката: Шоуменът Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов не остана безразличен към заплахите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и на вицепремиера Валери Симеонов към журналиста Виктор Николаев от Нова телевизия.

Той определи двамата политици като "ояли се с власт представители на сегашната политическа система" и коментира, че заради такива като тях и заради "услужливото мълчание" на журналистите ситуацията е такава.

След това обяви, че една от песните в новия му диск се нарича “Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!”.

Ето и цялата позиция на Трифонов, публикувана на фейсбук страницата му:

"Седя в офиса заедно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и подготвяме един проект да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от "Ку-Ку Бенд". Песни като "Боят настана", "Откога се е, мила моя майно льо", "Пустите клисурци" и въобще велики български патриотични песни, които показват, всъщност, какви сме ние, българите.

От друга страна пък, гледах интервюто на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който открито заплашваше Виктор Николаев, че "ще му изстине мястото", защото, видиш ли, му задавал неудобни въпроси. А след това пък Валери Симеонов, отново при Виктор Николаев, правеше същите намеци, на самозабравил се от властта човек към един журналист, който си върши работата. И си казах - гледай сега, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи.

Ясно защо съзнанието ми избира онези българи, които са били готови и са дали живота си за идея, мечта, морал.

И понеже журналистите в момента услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, затова сме се докарали дотук.

Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се казва "Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!".

vlasti.bg


Коментари

И понеже журналистите в момента услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, затова сме се докарали дотук...

Още новини от категорията