Vlasti.BG Logo
Властта на думите по-силна от думите на властта

Сикрет сървис

След Сорос изпратиха съмнителен пакет и на Робърт де Ниро

17:59 | 25 окт. 2018 | Видяна 214
На снимката:

Съмнителен пакет, подобен на тези, изпратени до домовете на Джордж Сорос, семейство Клинтън и семейство Обама, е бил изпратен и до продуцентската къща на актьора Робърт де Ниро Tribeca Productions, съобщава CNN.

Сигналът за подозрителната пратка е подаден в 4.45 часа сутринта местно време. Той идва на фона на няколко подобни колета бомби в САЩ, изпратени до видни представители и поддръжници на Демократическата партия, сред които бившият вицепрезидент Джо Байдън, конгресменът Максин Уотърс, както и до бившия директор на ЦРУ Джон Бренан.

Нюйоркската полицейска служба - NYPD коментира че разследва случая. Устройство e намерено в долен Манхатън пред ресторанта на Роберт Де Ниро. отрядът за обезвреждане на NYPD е премахнал взривното устройството.

По информация на АП, които цитират източник пожелал анонимност, "подозрителният пакет", е свързан с инцидентите с другите устройства, изпратени в сряда на членове на Демократическата партия.

 

Вчера откриха бомба до имението на Джордж Сорос. 

"Сикрет Сървис" е засекла два "съмнителни пакета", изпратени до бившия президент Барак Обама и Хилъри Клинтън. Агенцията разкри информацията в сряда.

Нито Обама, нито Клинтън са получили пакетите, нито са били застрашени да ги получат, коментират от "Сикрет Сървис". Пратките са открити при рутинни процедури за проверка на пощата. Установено е, че са "потенциални взривни устройства" и са били третирани като такива.

Пратката за Обама е засечена във Вашингтон в сряда сутринта, а тази за Клинтън е била изпратена до нея в Уестчестър, Ню Йорк, във вторник.

vlasti.bg


Коментари

Сигналът за подозрителната пратка е подаден в 4.45 часа сутринта местно време

Още новини от категорията